Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Купони в цяла София за рождения ден на Фен ТВ

отпечатай новината

16.11.2009 09:15 | Видян 13028 пъти | Гласували 1

Купони в цяла София за рождения ден на Фен ТВ

Фен ТВ отпразнува шестия си рожден ден на 12 ноември по нестандартен начин. "Нощта на Фен ТВ" започна с празничен коктейл в клуб "The Big Apple", на който присъстваха над 400 гости - партньори, журналисти, певци от всички жанрове и приятели. Тримата собственици на музикалната телевизия - Тони Танов, Виктор Касъмов и Ненчо Касъмов благодариха за подкрепата на всички през тези шест години и заедно гръмнаха три бутилки шампанско преди да разрежат празничната торта.
Купоните започнаха след полунощ в шест от най-актуалните столични клуба. Истинско поп съзвездие поздрави музикалната телевизия с празника и се раздаде на сцената на клуб "The Big Apple". Стартът бе за Галя, която изпълни своя хит "Три минути до шоу", след което своите парчета представи една от младите и обещаващи певици - Криста. Хитовият маратон продължи с Аксиния, Стефан Илчев, Графа и Мария Илиева. На финала всички изпълнители вдигнаха тост и отпиха глътка шампанско с всички гости на празника.
Един етаж по-долу, клуб "Help" се "пукаше по шевовете". За всички купонджии пяха Стефани, Джордан, Алисия и Емануела. Алисия и Емануела контрастираха със своите тоалети - първата бе заложила на черното, а втората бе изцяло в бяло. Хитовете на звездите накараха всички да забравят за сепарета и столове, а дансингът побеля от салфетки.
Истинско съзвездие от изпълнители акостира в Студентски град. Тони Стораро, Теодора, Славена и Антонина обраха овациите на над 1000 почитатели на горещите ритми в Плаза денс център, а в съседния клуб "Royal" се развихриха Ивена, Крум, Джина Стоева и Кондьо. Последният "наруши" предварителната програма и вдигна всички на крака с изпълния в акомпанимент на оркестър. Кондьо влезе сред феновете си заедно със саксофониста Борил и не оставиха дъх дори и на най-добрите танцьори.
Хитовете на Фен ТВ създадоха неповторима атмосфера и в клуб Версай. Виновници за хит маратона бяха Кали, Ерик, Вероника и Румина. Четиримата държаха дансинга горещ над 2 часа и чак на финала на програмата дадоха кратка почивка на купонджиите. За да вдигнат тост и да разрежат празничната торта.
Последният музикален лъч от "Нощта на Фен ТВ", но не и по настроение и численост, бе в "Гранд Де Лукс" - Люлин. Мира, Лияна, Софи Маринова и Устата бяха гвоздеят в програмата. Софи и Устата обаче пропуснаха купона, след като в последния момент върлуващия в страната грип ги отказа от сценична изява. Купонът обаче бе на шест, след като вместо тях в празника се включиха Крум и Емануела.
С купоните в София завърши националното клубно турне на Фен ТВ, което стартира на 14 октомври. Звезди от ефира на музикалната телевизия пяха в 12 града в страната, направиха 24 партита. Участваха в създаването на националния фен клуб на Фен ТВ, в който се записаха 1417 почитатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !