бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Устата и Софи избраха The Cotton Club за премиерата на новите си хитове

отпечатай новината

16.11.2009 09:45 | Видян 6679 пъти

Устата и Софи избраха The Cotton Club за премиерата на новите си хитове

На 18 ноември (сряда), часове след завръщането си от кратко турне в Испания, гост-звезди в нашумелия The Cotton Club ще бъдат Устата и Софи Маринова! Изпълнителите ще изненадат своите феновете с двойна премиера на новите си самостоятелни парчета. Само ден преди завъртането на дългоочаквания и провокативен клип на Устата “COM.PRESS” (20.11.09), изпълнителят ще представи новия си тотален хит, специално за гостите на The Cotton Club в Студентски град.И не само това!Феновете на Устата ще могат да видят своя идол на сцената, с първата “дреха от бъдещето” в България – уникалния киберкостюм “Space Jack”, създаден специално за сценичните изяви на Устата от екип от инжинери на компания “Omega Light”!

Наред с най-големите хитове на звездния дует, които ще звучат в сряда вечер в The Cotton Club - задължителните “Бурята в сърцето ми”, “Точно ти”, “Мой си дяволе”, “Бате шефе” и др., Софи Маринова ще представи и своята най-нова песен "Боледувам".Песента е провокирана от скорошната й раздяла с половинката й Дачо, и в нея Софи е вложила много лични емоции, спомени и преживявания. Звездата вярва, че специалното й изпълнение на вечерта, ще трогне всички влюбени и ще спечели сърцата на феновете й.

Всяка сряда звезди от родния попфолк правят горещи партита, продължаващи до ранни зори, а за гостите има и атрактивни промоции. Следващата сряда, 25.11., The Cotton Club отново ще посрещне врзивоопасната Галена.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !