Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Устата и Софи вдигнаха на крака посетителите на The Cotton Club

отпечатай новината

19.11.2009 16:15 | Видян 6374 пъти

Устата и Софи вдигнаха на крака посетителите на The Cotton Club

Снощи, Судентски град не спеше!Центърът на нощния купон бе в хитовото заведение The Cotton Club, а Устата и Софи Маринова гост-звездите на вечерта. Звездният дует сътвориха страхотно двучасово шоу и вдигнаха на крака над 500-те гости на клуба.Изпълнителите представиха всичките си съвместни хитове, както и най-известните си солови песни за радост на клиентите!

Бурните емоции се разразиха още с уникалната поява на Устата на сцената в The Cotton Club! Точно в 1:00ч след полунощ заведението изгаси светлините си, за да представи по най-зрелищен начин Устата с първата “дреха от бъдещето” – киберкостюма “Space Jack”!Истински фурор настъпи сред компаниите по сепаретата, когато киберкостюма демонстрира уникално светлинно шоу, с над 300 вариации на програмиране.Устата представи официално и най-новото си парче “COM.PRESS”, чиято видео премиера е утре (20.11.09)!По-късно на сцената на The Cotton Club изгря и Софи Маринова.Още с появата си, атрактивната звезда бе бурно аплодирана от препълненото заведение.Наред с най-големите си хитове, Софи също направи представяне на най-новата си песен “Боледувам”, посветена на раздялата с Дачо.

Емоциите на дансинга на The Cotton Club не стихнаха до ранни зори.За финал, Устата и Софи Маринова поздравиха всички клиенти с хита си...и обещаха, че ще имат още много напивания заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !