Тръмп обеща на Хабиб да спре войната...

Бившият президент на САЩ и кандидат на Републиканската...

Мис Крокодил с 3-то висше

Бившата Мис България Антония Петрова се изфука с поредна...

Двама победители от финала на Мистър Менхънт 2008

отпечатай новината

22.02.2008 15:29 | Видян 5186 пъти | Гласували 1

Двама победители от финала на Мистър Менхънт 2008

Заключителната  част на българския Менхънт се състоя снощи 21 февруари в ДАЛИ.
Не един, а двама победители излъчи българския Мистър Менхънт тази година. За пръв път в историята на престижния конкурс организаторите Ирина Папазова и Николай Стоянов дадоха две първи места!

Титлата  Модел на годината бе присъдена на младия красавец Траян Ничев. Той е само на 19 години, но експертите в бранша му предрекоха бляскаво бъдеще в модния бранш. Траян спечели журито със страхотна усмивка, прекрасни сини очи, чар и интелигентно излъчване. Последното не е никак чудно, защото красавецът  се оказа и умен – той е студент по психология. С мода се занимава едва от година, най-вече защото му е интересно. Щастието на Траян от победата са огромни,  при всяка от наградите на спонсорите си личеше неговата изненада. Бъдещият психолог обра лентите и на Andrews, Кappa и Rifle, и Azzaro. Траян Ничев е  родом от Русе, зодия Телец, бивш баскетболист,  сега спортува за удоволствие. Най-приятната част от конкурса за него предстои – той ще пътува до Испания, където ще участва в световния финал на Модел на света.

Титлата Мистър Менхънт България 2008 пък спечели  Александър Янев. 22 годишният Александър притежава убийствено син поглед, изсечено мъжко лице и атлетично тяло. Както сам признава, Сашо е тренирал почти всичко. 3 години е бил футболист в „Сакарски спортист”, а сега е отдаден най-вече на фитнеса. Новият Мистър Менхънт получи лентата си от Али Алиев – миналогодишния победител.
 Александър е от Тополовград. Висок е  184 см, зодия Близнаци. Може би от зодията хобитата му са крайно различни  фитнес и … рисуване.  Господин Янев се явява за 1 път на конкурс за модели и от раз грабна голямата титла.  Следващото му участие  е на световния финал на най-добрия конкурс за мъже модели. Тази година финалът ще се състои в Южна Корея.

Общо 11 претенденти се бориха за победата в поредното издание на българския Менхънт. Те се представиха пред гости и жури в 3 кръга – ревю с дрехите на Кappa и Rifle, 2ри кръг – най-атрактивен за дамите – с бельото на Макс Ли и накрая в 3 кръг елегантната част – красавците представиха новата колекция на Andrews.
Сред дамите в публиката изпъкваха със своята известност  Весела Нейнски, Меги Дерм и устатата Руслана. Те одобриха  избора на журито, въпреки симпатиите си към атрактивните танцьори Николай и Ивайло.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !