Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Описват Аксиния в скандална книга ?

отпечатай новината

22.11.2009 09:00 | Видян 8638 пъти

Описват Аксиния в скандална книга ?

Скандална книга вероятно ще взриви канона в светското ни общество. Само след дни, на 23 ноември, излиза томчето "Сексът и София: Bg мацки" на анонимна писателка, скрила се зад псевдонима София Х. Героите и събитията са истински, някои личности лъсват със собствените си имена.

Преди три години енигматичната разказвачка яко раздруса българския хайлайф с творбата си "Сексът и София". Дамата извади на показ тайни, които ревниво се пазят, гарнирайки ги с пикантни подробности пиперливо и интригуващо. И сюжетът стана бестселър за годината, написа в. "Стандарт".   Сега, в продължението на поредицата, любопитството на София Х. е насочено най-вече към известна певица, с която главната героиня има горещи сцени в книгата. Нощна идилия в басейн на СПА хотел е във фокуса. Мълвата гласи, че прототип на гласовитата красавица е поп принцесата Аксиния, която в момента пръска сексапил в "Денсинг старс 2" по bTV.  

София Х. без скрупули разказва какви са големите далавери в едрия бизнес и как една божествено еротична нашенска мацка се навира в него. Но тези, които вече са чели първата книга, знаят, че от мистериозната романистка могат да очакват не икономически разследвания, а цветист разказ за нещата от живота на богатите и известните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !