Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Витомир Саръиванов сяда на Стола на истината

отпечатай новината

27.11.2009 11:00 | Видян 6951 пъти

Витомир Саръиванов сяда на Стола на истината

"Горещо" тази седмица е на територията на едно от най-провокативните и драматични телевизионни предавания, излъчвани някога в българския ефир - „Цената на истината".

Броени дни след финала на най-успешния за сезона формат в ефира на Нова телевизия специално за „Горещо" на стола на истината за първи път сяда водещият Витомир Саръиванов.

В ролята на разпитващ влиза Венета Райкова, за да намери отговори на всички въпроси - дори и на най-неудобните - които вълнуваха зрителите през цялото това време.

И тъй като тази събота телевизионният таблоид е посветен на телевизионната среда, докато Венета Райкова е на декора на „Цената на истината", специален гост в студиото на

„Горещо" е безпощадната Васа Ганчева - всепризнат медиен критик, режисьор и водещ.

„Чувствам се удовлетворен от нещата, които направихме, защото смятам, че от предаването имаше полза, което е най-важното нещо! Изключително много хора започнаха да се замислят за това в какво общество живеем и с какви хора се сблъскваме..."

Според Васа Ганчева в България не съществува такова нещо като „рейтинг" - тази система е оставена в ръцете на „хищници - на социолози и социологически агенции, които забогатяха на гърба на клетите телевизионери, защото ги лъжат, а пък телевизиите се надпреварват да им плащат, за да могат изкуствено да им намаляват или повдигат рейтинга."

Според Васа Ганчева наложените от т.нар. псевдоелит чрез медиите простия.

Каква е истината за „Цената на истината" и какво успя да промени предаването в мисленето на хората? Кои са телевизионните злодеи според Васа Ганчева и какво е мнението й за турските сериали?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !