Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Николета изгуби Жоро заради майка му ?

отпечатай новината

28.11.2009 09:00 | Видян 19449 пъти | Гласували 6

Николета изгуби Жоро заради майка му ?

През изминалите дни гръмна новината за раздялата на една от най-коментираните светски двойки в България - Николета Лозанова и Жоро Славов. Брюнетката първа признала пред приятелки, че с младия бизнесмен са скъсали.

До СЛАВА обаче достигна и друга доста смущаваща информация. Според злите езици майката на Жоро хич недолюбвала актуалната красавица. Нещо повече, клюката носи, че госпожа Славова приела в своя дом момичето, което роди син от младия бизнесмен. А дали е така? Изниква въпросът случйност ли е това, че от началото на връзката между Николета и Жоро до нейния край, те живят под наем, макар и в луксозен апартамент. Ако се вярва на мълвата плеймейткта доста се дразнела, че гаджето й редовно посещавало бившата си изгора, за да вижда наследника си.

За да научим каква е истината, се свързахме с Николета. Тя категорично отрече раздялата й с Жоро да е заради майка му. Сподели, че не желае да коментира подобни истории, и че стяга багаж за Италия. Други хора пък твърдят, че двамата скъсали, заради предстоящото й заминаване за Ботуша. Лозанова е подписала договор с престижна модна агенция в Милано, според условията на която ще трябва да се премести да живее там. Всичките й разходи ще бъдат поети от централата. Мацката дори ще се шири в огромен апартамент в центъра на града. Главата не можел да приеме факта, че любимата му ще живее на хиляди километри от него. Огромната му ревност изострила отношенията им.

Участничката в танцувалното реалити VIP dance коментира, че любовта й към Жоро ще е вечна, голяма и несравнима. „Обичам го безумно много и ще ми липсва ежедневният контакт, общуването и боричкането в леглото“, споделя хубавицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !