На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Радо-Прашката влюбен в Азис

отпечатай новината

25.02.2008 13:56 | Видян 20548 пъти | Гласували 5

Радо-Прашката влюбен в Азис

Радо-Прашката е влюбен в Азис. Фотомоделът, който се появи в Big Brother 2 по прашки, изпрати следното писмо до нашата редакция:

"Радослав Стоянов - Прашката, с атлетично тяло и сексапилен, от град Петрич иска да стане гадже на Азис и да живеят заедно, и да се обичат взаимно. Радо-Прашката е лудо влюбен в Азис. Той всяка вечер мечтае как двамата си казват "да". Желая и обичам истински моята голяма любов. Искам да гостувам в неговото предаване и да му кажа колко много го обичам и страдам, че Китаецът е с него, а не аз.

Китаецът не го обича, продължава в писмото, той обича парите на Азис. Ако беше беден нямаше да бъде с него. Аз, Радо, го обичам истински и искам да му дам моята голяма любов. Аз ще съм с него в добро и в лошо, в бедност и в богатство. За мен това е любовта. Азис, обичам те и ще те обичам виаги. Искам да лягаме заедно, да ти приготвям закуска сутрин рано, още докато спиш, да те будя с целувка. Ако Азис ми обърне внимание аз - Радо-Прашката, се отказвам от жените и ще обичам жена си Василка.

Помогнете ми аз да се събера с моята голяма любов, която аз обичам и желая да имам до мен."

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !