Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Фолк звездите лъжат НАП

отпечатай новината

01.12.2009 14:45 | Видян 19006 пъти | Гласували 4

Фолк звездите лъжат НАП

Лили Иванова и Васил Найденов са сред първите 16 музикални изпълнители, проверявани от Националната агенция за приходите, съобщиха от ведомството, пише dariknews.bg.
Обект на проверка са и фолк изпълнителите Азис, Преслава, Ивана, Глория, Камелия, Анелия, Емилия, Малина, Мария, Вероника, Гергана, Райна, Силвия и Рени.

Към момента е известно, че трима от проверяваните певци изобщо не са подали данъчни декларации през 2009 г. Една от най-известните фолк изпълнителки в България кара по документи 11-годишен "Фолксваген". Голяма част от останалите 15 проверявани звезди имат 10 до 14-годишни автомобили.

Масово луксозните возила, които ползват естрадните и фолк певци, са на „приятели", показват първоначалните проверки на данъчните. Част от фолк звездите са декларирали, че имат само едно собствено жилище с големина от 50 до 60 квадратни метра. Приходната агенция ще проверява и заведенията, в които често пеят естрадните и фолк изпълнители.

До седмица ще стане ясно кои други представители на развлекателния бизнес ще бъдат инспектирани. Освен в естрадата и фолка проверки предстоят в поп, рок и рап средите.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !