Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Благо изгради втори параклис

отпечатай новината

04.12.2009 11:40 | Видян 6021 пъти | Гласували 1

Благо изгради втори параклис

Вторият параклис на известния с дълбоката си набожност национал Благо Георгиев вече е готов. Спазващият строго правилата на християнската религия халф направи първия в Суходол. Новият се намира в Горна баня и предстои през този месец да бъде осветен, пише в. "24 часа".

Параклисът ще носи името Св. "Георги Победоносец". Този в Суходол пък е кръстен на св. Николай Чудотворец. Благо предпочита да не говори за ролята си на ктитор, но все пак каза няколко думи за параклиса.

"Тези неща не се планират. Просто ги чувстваш отвътре. Освещаването вероятно ще стане около Бъдни вечер", сподели Георгиев. Заради спазването на богородичните пости тази година той имаше конфликт с треньора на клубния си тим Терек Вячеслав Грозни. Украинецът настояваше българинът да яде всичко, за да е боеспособен организмът му.

Днес Благо заминава на 10-дневна почивка в Дубай заедно с бременната си приятелка Христина, която трябва да роди в края на март. Докато се изтяга по плажовете на перлата на Персийския залив, футболистът ще чака развитие около евентуален негов трансфер. Халфът, който на 21 декември ще навърши 28 г., може да напусне столицата на Чечня Грозни в посока Италия или Германия. За Георгиев има варианти и в Русия, като към него интерес имат шампионът "Рубин" и московският гранд ЦСКА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !