Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Лора Караджова пя на рождения си ден

отпечатай новината

04.12.2009 13:40 | Видян 7750 пъти

Лора Караджова пя на рождения си ден

Лора Караджова изнесе концерт за всички посетители на „Коледария с Нестле“ вчера. Певицата пя в навечерието на рождения си ден. Днес на сцената на коледно-новогодишния фестивал ще се качат танцьорите от трупата на Нешка Робева – National Art, които за първи път ще представят част от новия си спектакъл „Видрица – най-доброто и още нещо“. Премиерата на спектакъла предстои, но специално за посетителите на фестивала National Art изпълняват предпремиерно част от спектакъла. Почитателите на изкуството на танца ще могат да се насладят на виртуозните изпълнения на трупата  и на 8 декември.
Първият коледно-новогодишен фестивал в София „Коледария с НЕСТЛЕ” бе открит на 30 ноември 2009 г., с което столицата ни официално се присъедини към големите европейски градове с традиции в отбелязването на един от най-обичаните християнски празници.
В програмата на „Коледария с НЕСТЛЕ” са предвидени разнообразни представления, шоу-програми и изненади за малки и големи. На 4 и 5 декември всички посетители на фестивала ще получат безплатна напитка NESCAFÉ® 3in1, а изпълнителите, подкрепяни от марката, сред които е и Лора Караджова, ще пеят за софиянци и гостите на столицата. На 10 декември 2009 г. най-големите си хитове ще изпее поп певицата ЛиЛана, която преди няколко месеца с подкрепата на NESCAFÉ® 3in1 записа парчето “Dime Piece” заедно с Big Sha /Мишо Шамара и рап иконата Snoop Dogg.
Входът на фестивала е свободен, като всички жители и гости на столицата могат да го посещават всеки ден от 10 до 22 часа.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !