Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Катя Дунева ще язди в Атина

отпечатай новината

07.12.2009 12:40 | Видян 6041 пъти

Катя Дунева ще язди в Атина

Катя Дунева  ще вземе участие в меджународния турнир по конен спорт в Атина (Гърция), известен още като „Christmas SHOW”, който ще се проведе от 10 до 13 декември 2009г, събирайки на едно място повече от 100 професионални състезатели.
В турнира традиционно участват едни от най елитните ездачи и коне в Европа. Като фаворити са сочени представителите на Англия, Франция и Германия.

Катя ще се състезава за първи път на турнир от такъв ранг, което стана възможно благодарение на добрите й резултати през изтеклата година и на расовия кон Cat Walk, който има класен холандски произход и  капацитет да преодолява препятствия с голяма височина и трудност. Дунева ще скача три паркура в трите дни на турнира с височина 1.35 м.
Условията за тренировки, в които българската състезателка се подготвя и материалната база с която разполага не са на високо ниво, но въпреки това има шансове за добро класиране. Последната година, Катя е подела инициатива по реновиране на основната спортна база в София в кв. Красно село и подобряване условията за тренировки. До този момент, благодарение на хора с отношение към конния спорт  е успяла да получи съдействие за частични подобрения. Самата конна база разполага с достатъчно големи помещения за конете и тренировъчен плац, също и единствения в България голям закрит манеж, в който се провеждат състезанията от Зимната лига, но за съжаление настилката не е добра.
Дунева е в отлична форма, както и конят й с когото се сработват вече повече от 5 месеца и се надява на добро класиране на състезанието в Гърция.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !