На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

"Защо успявам аз и как да го направиш ти" от Асдис Ран

отпечатай новината

10.12.2009 14:30 | Видян 7131 пъти

Новият имидж на Деница, уъркшопа на Асдис Ран и тайната на Ина Дякова са само част от нещата, които зрителите ще видят в поредния епизод на „Нашите момичета: Футболни съпруги" тази събота, 12 декември от 16 часа по bTV.

Деница ще отведе зрителите при личната си дизайнерка и ще стане ясно какво иска да скрие красивата половинка на Георги Бачев от погледите на почитателите си. Всяка една жена си има довереник. За Деница това е модната й дизайнерка.

Симона Първанова ще разкрие тайната за своя възход, въпреки раздялата със Славчо Тошев. Зрителите ще разберат защо успява във всичко, с което се захване, и кои са духовните й учители.

В този епизод тя ще разкаже как започва денят й, как медитацията я зарежда с позитивизъм, как духовният живот я поддържа в отлична форма, за кого и за какво са молитвите й, коя е голямата й опора в живота.

Исландският фотомодел Асдис Ран ще проведе телевизионен уъркошоп по холивудски на тема "Защо успявам аз и как да го направиш ти". Ледената кралица е като вулкан в бизнеса - инициативна, амбициозна и целеустремена.

Каква е стратегията на красавицата и как изгражда бизнеса си на фотомодел в световен мащаб, ще разкрие самата тя. Разказът на исландката ще се превърне в истинско училище за младите и амбициозни българки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !