Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бая с уникално лайв шоу в Night Flight

отпечатай новината

10.12.2009 16:20 | Видян 6232 пъти

Бая с уникално лайв шоу в Night Flight

Звезди от музикалната сцена, популярни бизнесмени и почитатели на балканската музика, станаха свидетели на първия в България  концерт на живо на голямата сръбска звезда Неделко Баич – Бая. Той пя над два часа пред изпълнения до краен предел клуб Night Flight, в който всеки месец ще гостува изпълнител от голяма величина.

Бая представи пред българските си почитатели уникален лайв концерт, което е истинска рядкост за родните меломани. Перфектният звук и атрактивни светлинни ефекти допринесоха шоуто да се превърне в гвоздея на нощния живот в София.

Звездата вдигна адреналина на всички присъстващи с тоталните си хитове „Zapisano je u vremenu”, „Zemlja ljubavi”, „Mini suknja”, както и вечните хитове на Мирослав Илич, Синан Сакич и Миле Китич. Купонджиите имаха възможност да чуят за първи път песни от предстоящия албум на Бая - „Dragih uspomena”.

Сръбската звезда бе аплодиран и от негови български колеги. Десислава бе заела централно място в компанията на бизнесмен, занимаващ се с производство на дискове и телевизионен шеф. В съседното сепаре пък купонясваха Теодора, Кондьо, Румина, Ерик, Славена и младият изпълнител Дилън. Последните двама демонстрираха изненадваща интимност, явно разчувствани от лиричните изпълнения на Неделко Баич.

Концертът на Бая в Night Flight сложи началото на нов акцент в нощния клубен живот на столицата. Гостите ще имат възможност да се забавляват с изпълнения на български и чуждестранни звезди, като плейбекът остава в историята. Клубът е оборудван с уникална за мащабите у нас озвучителна и осветителна апаратура и специални ефекти, разполага с голяма сцена, което дава възможност на всички добри изпълнители да правят атрактивни програми.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !