Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кои са най-елегантните българи за 2009 година?

отпечатай новината

11.12.2009 17:30 | Видян 7392 пъти | Гласували 1

Кои са най-елегантните българи за 2009 година?

Цветелина Бориславова, Диана Любенова, Юлияна Дончева, Димитър Бербатов и Миро са най-елегантните българи на 2009 година според класацията на популярното електронно списание „Fashion Lifestyle Magazine” с главен редактор проф. Любомир Стойков. Те бяха избрани след онлайн гласуване на читателите на списанието, както и на експертна комисия от 30 водещи фешън и лайфстайл журналисти. Церемонията за връчването на наградите и коктейлът ще се състоят на 15 декември (вторник) в 12.00 часа в Парк хотел „Витоша”. На специален ревю-спектакъл ще бъдат показани и най-новите колекции на модните къщи „Мирó”, „Квят”, „Триумф” и „Холидей Сона”.

За пореден път акцент в линията на “Мирó” е модерността като израз на различност. Перфектен стил и провокация – това са само малка част от изненадите, които са подготвили от модната централа.
Българската марка очила “Квят” не спира да изненадва почитателите си, като за първи път ще представи пред публика най-новата си колекция от слънчеви очила.

Изтънчена женственост за специални моменти – това е рецептата за успех, която предлагат от световния моден гигант “Триумф”.

Модна къща “Холидей Сона” ще покаже модели от специалната си абитуриентска колекция – предназначени за всяка млада дама, която иска да бъде истинска “дива”.

Специални награди на “иконите” ще връчат Мирослав Печев, собственик на фирма „Софсток”, Христо Дурчев – собственик на фирма „Балкантел”, Мирослава Цанева – собственик на бутик „Еймс-Джи Селебрити”, Радослава Минчева – собственик на верига сладкарници „Неделя” и др. В церемонията ще участват Мария Георгиева - гл. редактор на сп. „Ел” (България), Мира Баджева - гл. редактор на сп. „Жената днес”, Поля Александрова - гл. редактор на сп. „Грация” и др.

Автор на манекенската постановка е Амалия Тинчева.

За перфектния външен вид на моделите ще се погрижат Любен Николов и неговия екип от фризьорски салони “Луксор”, както и екип от професионални гримьори на “Шисейдо”. 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !