Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Oтваря врати „City Outlet Sofiа”

отпечатай новината

15.12.2009 17:30 | Видян 16127 пъти

Oтваря врати „City Outlet Sofiа”

Едно от най-популярните и успешни лица на българския моден подиум Теди Велинова, ще развие ултрапопулярната в чужбина професия - персонален стилист. Доказала себе си отдавна като стилист на многобройни фотосесии, корици на списания и ревюта, Теди ще дава персонални модни съвети на клиентите на „City Outlet Sofiа".

Подбирайки най-подходящите тоалети за дамите и господата, които ще пазаруват от уникалния магазин, намиращ се на площ от 600 кв.м., най-нашумялата ни стилистка лично ще им помага да подчертават своите предимства и да прикриват недостатъците си с красиви и удобни тоалети. За целта тя ще има на разположение над 12 000 артикула - дамска и мъжка мода от всички престижни италиански марки, които лично е подбрала, за да ги предложи на българския пазар.

За разлика от всички досега познати аутлети, „City Outlet Sofiа" ще предлага актуални за сезона, а не залежали стоки от минали сезони. С ревю на модели от колекции есен-зима 2009/2010 ще започне на 22-ри декември официалното откриване на магазина, собственост на Теди Велинова и бизнесмените Петър Лашов и Христо Сираков. Най-впечатляващ е фактът, че всички артикули ще се продават със 70% намаление от цените, на които се продават в останалите европейски държави. Подобни пазарни цени, на 30% от базовата цена на продукта, може да си позволи само подобен мащабен проект.

„Като се движите по „Цариградско шосе", качите се по виадукта на „Околовръстно шосе" по посока Казичене-Ботевградско шосе, ще видите новия аутлет точно до бензиностанцията. Ако обаче пропуснете да се отбиете и отпрашите към Пловдив - „City Outlet Sofiа" ще ви посрещне и там, в „Кепитъл Сити Център". По логото ще го познаете, а по цените ще го обикнете!

"Отдавна се опитвам да намеря начин да дам възможност на колкото се може повече българи да си позволят световно качество на български цени и съм щастлив, че въпреки кризата и трудностите, успях." - сподели г-н Лашов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !