Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Драгана призна: Тежко болна съм

Сръбската легенда Драгана Миркович призна, че се бори с...

Аксиния: Опитах всичко в секса!

отпечатай новината

16.12.2009 17:40 | Видян 12060 пъти

Аксиния: Опитах всичко в секса!

"Опитвала съм доста неща в секса, имала съм най-различни експерименти. Надивяла съм се. Изобщо не съм светица, правила съм много щуротии" - призна Аксиния.

Красавицата, която отпадна от Dancing Stars 2 точно преди финала, каза още, че е „оперирана“ от чувство за ревност и за нея изневярата не е никакъв проблем, пише dir.bg.

Тя сподели преди време в предаването на Венета Райкова "Горещо", че решила да направи подарък на гаджето си и му организирала любовна нощ с още едно момиче. Аксиния го обясни с това, че искала да изпита по-скоро себе си, за да разбере как ще се почувства като види любимия си човек с друга.

"Аз съм по-скоро затворена в личния си живот, отколкото обратното. Не обичам да ме преследват, да ми се обаждат по сто пъти на ден и да ме заливат със sms-и. Ако имаш връзка с някого не е нужно да изпитваш чувствата и верността му непрекъснато. Това ми досажда и ме кара да мисля, че човекът до мен не е сигурен в себе си. А аз харесвам уверени в себе си личности” - казва тя за ревността.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !