Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жасмина и Луканов въртят колелото на късмета

отпечатай новината

16.12.2009 16:30 | Видян 15526 пъти | Гласували 1

Жасмина и Луканов въртят колелото на късмета

Жасмина Тошкова и устатият Румен Луканов се завръщат на екрана през януари. Телевизионният тандем ще прави всекидневното шоу "Колелото на късмета" за Нова телевизия. Предаването е по американски лиценз и се завърта през 1975 г. Сегашната му версия жъне успех в над 20 страни по целия свят.

"Идеята на формата е забавлявайки се, да предоставим шанс на хората да сбъднат най-съкровените си мечти с големи суми пари.
Това е провокация за всички, които се чувстват късметлии. Както и за онези, на които все нещо не им върви и е крайно време да сложат точка на своя низ от малшансове", заяви Жасмина пред "Стандарт", която отново ще асистира на водещия Луканов.

След края на "Сделка или не" красавицата се посвети на образованието. Дипломира се, пътува повече по света, наблегна на английския език и компютърните си умения, изкара курс по PR и по мениджмънт в Амстердам. "Сега съм универсален кадър. От есента записах и магистратура по специалността одитинг. Продължавам да снимам и да участвам в ревюта, но прецизно подбирам ангажиментите си", допълва една от кориците на Playboy.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !