Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Звездите на DIAPASON RECORDS участват в благотворителен концерт

отпечатай новината

17.12.2009 16:00 | Видян 5474 пъти

Звездите на DIAPASON RECORDS участват в благотворителен концерт

„За децата на Перник” ще пеят изпълнителите от Diapason Records – Ерик, Славена, Ина, Валентина, Анна и Румина.
Те без колебание се включиха в благотворителната инициатива за набиране на средства, които ще бъдат дарени на три институции за деца, лишени от родителска грижа в град Перник.

Концертът ще се състои на 20 декември /неделя/ от 19ч. в зала „Миньор” в град Перник. В него ще вземат участие шест от изпълнителите на Diapason Records и техни колеги от други музикални компании. Участието им в тази инициатива ще бъде напълно безвъзмездно. След края на концерта, те ще присъстват и на After Party, където лично ще се запознаят с част от децата от трите институции в града, които ще имат възможност да присъстват на събитието.

Ина ще вземе участие в концерта като изпълнител, а също така е поела и ангажименти по организацията на концерта. Изпълнителката на „Луда съм, ангел съм” е бременна в петия месец, но това не й пречи да дава всичко от себе си за събитие от такъв мащаб.
„Казвам го с чисто сърце и съм сигурна, че всички колеги ще ме подкрепят – искам да помогнем на тези деца, както можем. Не е справедливо само по Коледа да се провеждат подобни концерти, но това е времето, когато си спомняме, че има хора, които имат нужда от помощ” – категорична е Ина.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !