Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Сесил подари водка на депутати

отпечатай новината

21.12.2009 09:40 | Видян 6622 пъти

Сесил подари водка на депутати

Ексцентричната ПР-ка, тв-водеща и актриса - Светлана Терзиева-Сесил, поднесе изненадващ подарък на родните депутати, като  накара мнозина от тях да зачервят бузки, но не от студ, а от смущение. Сесил се появи пред Парламента с цял кашон от добиващата популярност водка “Оргазъм” във формата на фалос, който раздаде тържествено на шокираните народни избранници. Дори охраната под ръководството на нейния шеф, не успя да спре амбициозната Сесил. Все пак тя  им предаде  празничен пакет с елексира „Оргазъм” и картичка за председателката на Народното Събрание –  Цецка Цачева с думите: „Да сте жива, здрава и успешна през Новата Година! Водка „Оргазъм” ви пожелава весели празници, защото сме убедени, че е дошло времето на мъжките момичета, като Вас!” 
Светлана Терзиева - Сесил спираше излизащите депутати след парламентарния контрол и весело ги закачаше с думите : „Здравейте, сигурна съм, че за Коледа  не сте получавали „Оргазъм”, който надявам се през Новата Година да ви успокои достатъчно и фокусира вниманието ви в разрешаване на народните дела!” Най-смела се оказа депутатката от ДПС - Петя Райкова, която пое усмихната до уши  оргазмената водка и на въпроса на Сесил: „Не се ли притеснява от еротичния „атрибут”?”, тя се засмя весело и закачливо отговори: „Не разбира се, сега му е времето за подаръци,  но предполагам, че колегите от Парламента много ще се бъзикат с мен!...” За разлика от нея, съпартиеца й Юнал Лютви дълго се взира в синия фалос и като го припозна, хукна да бяга към луксозната си лимузина! Така направиха и скандалния Кирил Добрев от БСП и Пламен Цеков от ГЕРБ. Младата депутатка Калина Крумова от „Атака”, със смях, но и с известна доза смущение, отказа водката, като твърдеше упорито на Сесил и фотографите, че нямала нужда нито да пие водка, нито да получава оргазъм.
Друг кашон от огнената напитка вече е отпътувал и за офиса на легендарния Хю Хефнер. Сесил изпраща подаръка на създателя на Playboy”, защото е сигурна, че той ще оцени както бутилката, така и съдържанието й.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !