Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Тони Стораро на „Нощен полет” за ЧНГ

отпечатай новината

21.12.2009 12:00 | Видян 11545 пъти

Тони Стораро на „Нощен полет” за ЧНГ

На двата големи празника – Коледа и Нова година, на „Нощен полет” ще бъдат две от най-големите звезди на родния попфолк – съответно ДесиСлава и Тони Стораро.
В новогодишния полет главен пилот ще бъде най-хитовият изпълнител Тони Стораро –  в празничната нощ звездата на Диапазон рекърдс  ще разпалва  страстите до заранта в „Найт флайт” („Нощен полет”). Цялото му семейство също ще е там, както и куп негови приятели, за да могат да се чукнат в полунощ и да си разменят подаръци. „За жена ми, двамата ми синове и моя брат съм приготвил маркови ски и екипи, защото по традиция още в първите дни на Новата година заминаваме на ски в Боровец или Пампорово”, не крие изненадата българският Василис Карас. Той ще зарадва близките си и гостите в най-новата мека на столичния купон с последните си хитове „Отличен 6”, „Уникат”, „200 жени”, „7 пъти”, както и с любимите „За една жена”, „Милиони звезди”, „Грешница”, „2,3,4”. Кулминация на партито и бисове обаче се очакват, когато той запее супер актуалното и сега – в кризата, „Нема бизнес, нема пари”. Като гвоздей на новогодишната програма Тони със сигурност ще препълни елитния клуб със сцена от над сто квадратни метра, прогнозират музикални спецове. Празнуващите ще се черпят с богато меню от разнообразни храни и напитки, а за ВИП-овете е предвидена сьомга и шампанско.
На Коледа пък за истинската фиеста в шикозният столичен клуб ще е виновна с невероятния си глас и умопомрачителен сексапил ДесиСлава. Звездата ще подлуди празнуващите с изпълнението на „Два магнита” и още много нови хитове. Дивата е дългогодишна любимка на цяла България още от времето, когато за първи път чухме „Бели нощи”, „Думи две” и „Истински щастливи”. Чуждоезичните й песни, както и дуетите й с чужди и родни звезди, я изстреляха на върха. Гостите на Night Flight в празничната нощ ще могат да се насладят на певицата в пълния й блясък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !