Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

ДесиСлава посрещна Коледа в Night Flight

отпечатай новината

28.12.2009 12:20 | Видян 14587 пъти | Гласували 2

ДесиСлава посрещна Коледа в Night Flight

Десислава избра до празнува Рождество Христово на сцената на Night Flight и накара стотиците гости на клуба да пеят с нея хитовете й до зазоряване. Най-активните "превзеха" масите, някои пробваха дори да се качат на сцената при звездата. Сред купонджиите бяха популярни лица от светските хроники, бизнесмени, футболисти. Бившият вратар на ЦСКА Тодор Кючуков бе в компанията на красивата си съпруга Станислава, десетки поздрави бяха отправени и към футболния отбор на Локомотив София. 

Една от най-големите звезди на "железничарите" през последните години  - Саша Антунович, пък блесна на сцената на Night Flight на предколедния купон със Софи Маринова и Устата. Бившите съквартиранти във ВИП Брадър заформиха невероятно шоу  за  многобройните си почитатели в пръскащия се по шевовете клуб. Горещата балканска кръв на Антунович кипна, след като приятелите му го поздравиха с един от хитовете си и той се качи при тях на сцената. Саша не дръзна да пее, но пък показа завидни танцови умения и заслужи бурните аплодисменти на една от най-красивите дами в клуба -Екатерина Дунева. Красавицата бе в компанията на свои приятелки  и се забавлява  щуро.

Новогодишната нощ в Night Flight също обещава да остави незабравим спомен с Тони Стораро. Изпълнителят на хита "Отличен 6", в акомпанимента на два бенда, ще остане на сцената цяла нощ и ще посрещне с почитателите си първия ден на 2010 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !