Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Теодора си отряза косата

отпечатай новината

29.12.2009 10:00 | Видян 7345 пъти

Теодора си отряза косата

Теодора зарадва своите фенове за Коледните и Новогодишни празници с новия си клип към парчето „Клюката позната”, който можете да видите само в ефира на Фен ТВ.
Във видеото примата на DIAPASON RECORDS сменя няколко атрактивни визии. В някои от кадрите се появява дори с къса коса. Никога досега  синеоката певица не е залагала на такава прическа. „Този път реших да експериментирам. Мисля, че се получи доста интересно. Надявам се и на хората да им хареса.”, сподели хитовата изпълнителка.
Всъщност това, че се появява с къса коса, не е просто идея на е стилистката Тони и режисьора Ненчо Касъмов. Сюжетът на видеото е свързан с текста на песента, в който героинята орязва косата си заради края на една любов. Разбира се, в клипа към „Клюката позната” Теодора не отрязва косите си наистина.
„Толкова много си харесвам дългата коса и в реалния живот едва ли бих се подстригала. Ето защо за мен беше още по-голямо предизвикателство да го направя пред камерата. Това е едно от предимствата на нашата професия –можеш да сменяш различни роли и да правиш неща, които по принцип не би извършил.”, сподели Теодора. „Да си призная честно, след края на снимките пет пъти проверих дали не съм си отрязала нещо от истинската коса. Нямаше да го преживея!” , разказва с усмивка красивата бургазлийка.
Особено интересна е идеята на режисьора Ненчо Касъмов да използва множество огледала във видеото. Така мултиплицираният образ на красавицата изпълва екрана.
Примата на DIAPASON RECORDS отдавна обмисляше да заснеме видео към песента „Клюката позната”, защото още с появата си, стана една от любимите на феновете. „Реших да го направя точно към края на годината. Да е нещо като моя подарък към почитателите ми по случай празниците. Това е моят начин да им покажа колко съм щастлива от обичта, с която ме даряват. Защото аз съм това, което съм, благодарение на феновете си”, аргументира Теодора.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !