Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Фестивалът за илюстрация и графика с...

Четвъртото издание на Фестивала за илюстрация и графика...

Венета Райкова: Колежка ми поръча магия за смърт

отпечатай новината

08.01.2010 14:00 | Видян 12215 пъти | Гласували 1

Венета Райкова: Колежка ми поръча магия за смърт

Устатата водеща на скандалното предаване "Горещо" Венета Райкова разправя, че преди десетина години изведнъж се почувствала много зле. Получила страхова невроза и не можела дори да излезе от вкъщи - изпитвала ужас, дори когато слизала пред блока да си купи вестник, а около нея вървели хора, от които се задушавала.

Наложило се да потърси помощ. По време на сеанса дори видяла кой е поръчал магията. "Беше логично - колежка, която искаше да вземе мястото ми. Докато ми помогнат да се съвзема, мина половин година, в която бях на границата на физическото оцеляване. Тогава се научих да си правя енергийна защита и сега съм непробиваема за магия",
споделя Райкова в интервю за в. "Седмичен Труд".

За нея отдавна се говори, че мъжете са нейната драма, че не й върви в любовта. Би ли предпочела да не е толкова хубава, но пък по-щастлива в личен план?

"Това остана в миналото - твърди Венета. - Проблемите ми може би идваха от факта, че баща ми ме е зарязал още след като съм се родила и не ме е потърсил цял живот. Това ме съсипваше - няма празници, няма дали съм в болница, този човек не се интересуваше от мен. В момента обаче, в който се роди синът ми Патрик и видях баща му колко е привързан към него и колко много го обича, си дадох сметка, че не си струва да страдам за така наречения ми "баща". И проблемите ми изчезнаха."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !