Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

ДесиСлава не вижда сина си, иска дъщеря

отпечатай новината

11.01.2010 11:45 | Видян 16490 пъти | Гласували 2

ДесиСлава не вижда сина си, иска дъщеря

ДесиСлава не работи само два дни в годината – на Бъдни вечер и на Великден, призна самата тя. Ангелогласното миньонче не пее дори срещу милион на тези празници, тъй като преди време жестоко си изпатила, бачкайки навръх Възкресение Христово.

“Преди години катастрофирах на Великден и оттогава не приемам предложения на тази дата”, сподели изпълнителката. Според близки до певицата тя била убедена, че Господ я е наказал, задето работи на деня на Неговото възкресение, пише vip-bg.info.

ДесиСлава признава и още един грях – че почти не вижда сина си Майки заради професионалните си ангажименти, които постоянно я “телепортират” в различни краища на България и света.

“Наскоро повече от седмица не бях го виждала. В една от празничните нощи се прибрах в Пловдив и отидох до апартамента на майка ми, за да го зърна. Влязох в стаята и го погалих по ръчичката. В просъница той усети присъствието ми и промълви: “Мамо, ела си при мен”. Сърцето ми се сви от мъка, но няма как да променя начина си на живот”, с насълзени очи споделя ДесиСлава.

“В момента не мога да отказвам участия при никакви обстоятелства. Не мога да си позволя да спра да работя. Кризата удари жестоко фолка. В личен план дори вече съм си наложила някои ограничения – спрях да харча за женски глезотии и джунджурии”, признава чаровното миньонче.

Запитана няма ли до нея някой “добре облечен бизнесмен”, както до повечето й колежки, Деси отговаря: “В момента съм в процес на сплотяване на отношенията с един определен човек. Няма нищо сигурно, така че няма смисъл да го обсъждаме по-задълбочено. Иначе мечтая за още едно дете. Дано това ми се случи в близките една-две години. Повече от всичко на света искам да имам момиченце. Сега остава да намеря подходящия баща...”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !