Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Тони Стораро писа отличен на Златка Димитрова

отпечатай новината

15.01.2010 16:00 | Видян 9405 пъти

Тони Стораро писа отличен на Златка Димитрова

„Мис Playmate“ Златка Димитрова се забавлява  щуро, но не в компанията на любимия си Благой Георгиев, а на друг свой фаворит – Тони Стораро. Красивата брюнетка  пя и танцува с Тони в клуб Night  Flight като естествено прикова всички мъжки погледи. Това пък вдъхнови  Стораро да й пише отлична оценка и да изпълни специално за нея  хита си „Отличен 6“. Звездата се появи на сцената яхнал мощен мотор, чийто оглушителен рев даде старт на купона.

В красивата  женска компания  в клуба бяха и други две известни дами, които също се оказаха почитателки на Тони Стораро – Елеонора Манчева и „Мисис България“ 2009 Лазарина Саздова. Толкова красиви жени рядко могат да бъдат видяни на едно място, без това да се окаже взривоопасна комбинация, но само след броени дни в  Night Flight предстои друга неочаквана такава .

На 20 януари момчетата от Ъпсурт ще се забавляват със своите почитатели в най-актуалния нощен клуб. На 27 януари пък Слави Трифонов и Ку-ку бенд ще се завърнат триумфално на сцената с уникално лайв шоу. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !