Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

За какво се биха Главата и Владо Арабаджиев?

отпечатай новината

16.01.2010 09:00 | Видян 13927 пъти

За какво се биха Главата и Владо Арабаджиев?

Сексбомбата Николета Лозанова отрече версията, че кютекът между охраните на Георги Славов – Главата и Владо Арабаджиев е бил за нейното сърце. Отборите на двамата наследници се ступаха миналия уикенд в пловдивския Бедрум. Според разкази на очевидци, цитирани от МВР, групите им от по десетина души се засекли на входа, разменили си остри реплики кой е по-подходящ за ВИП сепарето, счепкали се, после излезли навън да се доизяснят. По някое време се чула даже стрелба. Накрая избягали.

В същото време Владо трябваше да бъде на рождения ден на баща си Ветко в прочутия швейцарски курорт Гщаад, където наред с пловдивската фамилия кара ски и английското кралско семейство.
Курортът е бил избран от нашите милионери заради кризата. Досега те предпочитаха да отдъхват на далечни и екзотични топли места по празниците. Предната година посетиха острова на богатите и известните Сейнт Бартс, където се засякоха с 2 други богати български семейства. Сега обаче отмарят в Швейцария, от която ни дели полет с продължителност по-малко от два часа.

“Владо е в Пловдив, за да тренира. Клеветници го намесват в бой на други хора”, коментира пред Дарик Ветко Арабаджиев.

Ако се вярва на прокраднали се в медиите информации, познат на Владо всъщност имал проблем и делял бизнестеритории с Жоро, а Арабаджиев - младши нямал нищо общо с конфликта им, в който неволно бил замесен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !