Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лияна и Благо признаха за връзката си пред СЛАВА

отпечатай новината

16.01.2010 09:00 | Видян 23426 пъти | Гласували 4

Лияна и Благо признаха за връзката си пред СЛАВА

Неотдавна в шоусредите гръмна шокиращата новина, че футболистът Благой Георгиев е оставил бременната си приятелка Христина и е тръгнал не с някоя напориста манекенка или плеймейтка, а с една от най-красивите жени в музикалния бизнес Лияна. Близки до новата светска двойка разказаха, че техни общи приятели ги запознали преди два месеца. Преди това са се виждали, но дори не са си говорили. СЛАВА първа успя да разговаря с Благо и Лияна, след като ги излови в столичен ресторант.

„Никога не съм предполагала, че ще ми се случи такова нещо. Даже по едно време давах изявления, че не вярвам в любовта, че тя е със срок на годност. Но ето, че човек никога не трябва да казва никога. В любовта няма логика. Влюбихме се в най-неподходящия момент както за мен, така и за него. Може би според много хора в момента действаме абсолютно необмислено. Но човек когато обича не трябва да се срамува“, коментира Лияна.

Забранена ли е любовта й с футболиста предвид факта, че тя бе осъдена прибързано от много хора? Певицата цял живот се е опитвала да спазва неписани правила – никога не е била замесвана в авантюри и скандали. Дори преустанови кариерата си, когато бащата на дъщеря й Махмуд беше в затвора, само и само да не се чуват лоши неща. Сега е решила да бъде щастлива като се отдаде на чувствата си, въпреки че се притеснява от реакциите на засегнатите Христина и Махмуд. Същото важи и за футболиста. Лияна не е причината той да прекрати дългогодишната си връзка с майката на бъдещото си дете. Ще го разбере ли или гневът на една наранена жена ще прекрачи някои граници?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !