бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Николета: Естествено, че са ми изневерявали!

отпечатай новината

26.01.2010 13:45 | Видян 11376 пъти | Гласували 3

Николета: Естествено, че са ми изневерявали!

Николета Лозанова призна, че е била жертва на изневяра. Тя отговори на читателски въпрос -  дали са й изневерявали, от рубриката й в сайта podtepeto.com.

Красивата моделка пише: "...Няма човек на планетата, който да не е гризял трескаво нокти, споходен от страховити съмнения, че сърдечната му тръпка дели телесни течности и завивката си с друг или друга. Ужасяващо е. Усещаш, как устните му (й) са били върху тялото на другиго. Дори дъхът му (й) лъха на изневяра. Движенията, измачканата риза, аромата на неизвестен парфюм, неприетите повиквания, изключеният телефон. Какво, мамка му, се случва!? А още по- ужасно е, когато съмненията се оправдаят. Разбираш, че любимият човек има други приоритети в леглото, което моментално го вади от графата любими хора. Поне временно. Той се превръща в твой сърдечен и духовен душманин. А ти се чудиш коя от многото опции да избереш: а) да накараш кривналия от правия път да се влачи на колене, б) ти да се влачиш на колене пред него и да ревеш някакви глупости от сорта “Къде сбърках? Сексът с мен не ти доставя удоволствие ли?” , в) да теглиш една майна на връзката и да махнеш с ръка или г) да си затвориш очите и да се опиташ да пробваш отново. Само при мисълта, че човекът, който всяка вечер приема от телесната ти топлина и усеща пулса ти докато те прегръща в леглото, е задоволил нагона си с другиго, е смазващо. Представяш си, как е въздишал в голата прегръдка на любовника (любовницата). Как е затварял очи, докато я (го) е целувал и как е треперил в мига на върховна наслада. И как през цялото това време ти си се чудил(а) защо не си вдига телефона.
Така се чувствах аз в единствения случай, в който разбрах, че човекът до мен ми е изневерил. Беше разтърсваща лична драма. Въпросният мъж го направи с една жена, която дори не заслужава коментара ми. Бях съкрушена, защото вярвах, а и продължавам наивно да вярвам, че ако човек обича не изневерява. Аз си мислех, че той ме обича, но ми изневери. Защо го е направил? Не знам. Дали ме е обичал? Също не знам. Прелюбодействал е точно 24 часа, като платена любов за денонощие. Тези 24 часа обаче разбиха устоите на връзката ни. Промениха начина ми на мислене и отношение към мъжете в живота ми. Знам, че природата надделява над чувствата, но не го приемам."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !