Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

ДесиСлава с ефектна фотосесия и нов стайлинг

отпечатай новината

28.01.2010 17:30 | Видян 16880 пъти | Гласували 2

ДесиСлава с ефектна фотосесия и нов стайлинг

Фолк звездата ДесиСлава промени стила си. Началото на новата година тя отбеляза с нов моден консултант и личен дизайнер.

Певицата стана официалното лице на колекцията на DZ за 2010-а. Дизайнерката на модната къща - Десислава Зиновиева избра гласовитата блондинка да представи линията й от официални рокли, която надброява над 20 тоалета.
Някои от моделите са създадени специално за секси миньончето, с които тя ще се представи в нови видеоклипове и важни сценични изяви у нас и зад граница, както предстоящото й турне в Канада, пише dir.bg.

Характерен елемент в дизайнерските рокли са кристалите Swarovski. Материите са финни и елегантни, а цветовете са свежи и ярки, но разбира се присъства и класическото черно. Роклите са с дълбоко изрязани деколтета и цепки, за да се подчертаят формите и красотата на женското тяло.

Фотосесия за модна къща DZ беше заснета от Дилян Марков, а за грима се погрижи личният гримьор на певицата Кирил Чалъков.

Ефектна сесия с банските и бельото с марка DZ засне поп певицата и "Мис Фитнес България" Анн-Джи. Тя с удоволствие представи и няколко от роклите на модната къща.

Фотосесията протече в рамките на 7 часа, а фотограф е Русалин Илиев.

Снимка: Дилян Марков

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !