Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вили Сечкова купонясва с Бойко Борисов

отпечатай новината

30.01.2010 09:00 | Видян 16103 пъти

Вили Сечкова купонясва с Бойко Борисов

Преди време СЛАВА първа съобщи, че Вили Сечкова от бившето предаване Градски легенди и половинката й – бизнесменът Александър Сталийски, купонясвали в компанията на Бойко Борисов в известен столичен пиано бар. Всъщност светски клюкари си спомнят как още преди да роди, много често са засичали Сечкова с премиера. Известно е, че Бойко Борисов е близък с бащата на детето й. Приятелската тройка продължава да се появява по партита и рождени дни.

Запознати даже твърдят, че в края на 2009 “купонджиите” били забелязани за малко в Правец на откриването на нов тузарски комплекс. Пак там на Нова година вдигнали наздравици.

Освен новини за това как прекарва свободното си време тв звездата Вили Сечкова, СЛАВА се докопа до информация и за бъдещите й творчески планове. Красавицата, която се прочу като водеща на светското токшоу Градски легенди, вече се подготвя за сериозно издигане в тв йерархията. Според мълвата тя ще бъде продуцент на няколко нови предавания с лайфстайл насоченост. В момента се сформирал екипът й, като в него щели да влязат и хора на Иван и Андрей. Най-вероятно става дума за сценаристи, вербувани от отсрещния лагер.

През миналата година Вили роди дете от бизнесмена Александър Сталийски-младши. След това изостави кариерата, за да се грижи за бебето си вкъщи. Младата майка заяви тогава, че ще се оттегли само за 1 година. Синът й се пада внук на покойния юрист и министър на отбраната Александър Сталийски и е третият в рода с това име.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !