Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Тri O Five с нов сингъл

отпечатай новината

03.02.2010 12:00 | Видян 5293 пъти | Гласували 1

Тri O Five с нов сингъл

Тri O Five ще презентират чисто новото си парче - "No Were To Go", в "Sofia Live Club" от 23.00 ч. на 5 февруари.
Песента ще бъде издадена като отделен сингъл от американският  лейбъл  Blockheads Recordings.
Насловът на вечерта е "Good Music, Good People, Good Vibes". 

Тri O Five е сред най-атрактивните и продуктивни родни формации. Бандата вдигна сериозно летвата на модерния саунд, като се превърна във фактор за клубната сцена. Момчетата обаче нямат никакво намерение да спират. Cамо за две години те участваха в компилациите на “Fashion TV Chill Out Session” и “TrueTemptation” на "Muratti", издадоха три сингъла с видеа към тях, станаха официални посланици на благотворителната кампания на "M-Tel 1788", а в близките месеци се готвят да представят нов материал, продуциран от чужди лейбъли, обещават и цял двоен албум.
 Основните качества на музикантите, които им позволяват да покажат качествен пърформанс всеки път, са техните талант и професионализъм. Само преди месец Tri O Five направиха концерт на същото място и зарадваха гостите с много и хубава музика, заредиха ги с добро настроение и ги изпратиха с подаръци - оригинални дискове с изпълнението “Let’s Start Over”.
Tri O Five създават авторска музика, продуцират и ремиксират в джази-грууви-хаус стил. Всяко от парчетата им е уникална смес от семплиране, наслагване на бийтове и риъл тайм ефекти, саксофон, кийборд, китари и вокал в реално време. Неслучайно именно този бенд бе поканен за озвучи партита за Вим Вендерс, кувейтския шейхБадер, Ева Херцигова и Каролине Шойфеле, "Lux Only" и много други.
Членове на групата са диджей Илко, Майкъл, Десо и Тони.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Тri O Five в Sofia Live Club

Няма коментари към тази новина !