Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Камелия при Венета в Горещо

отпечатай новината

08.03.2008 09:00 | Видян 40450 пъти | Гласували 5

Камелия при Венета в Горещо

На връх най-женския празник 8 март гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е най-горещата и желана българка – фолк певицата Камелия. Водещата Венета Райкова нямаше ни най-малки колебания, че точно Камелия трябва да седне на горещия стол за празника, защото в представите на почти всички поп фолк дивата е стопроцентовата жена.
Камелия изненада много Венета Райкова като най-открито обяви на колко години е всъщност и дори заяви, че е много горда от възрастта си. Поп фолк дивата коментира и скандалното си появяване в невероятно очертаващ и прозрачен тоалет на връчването на наградите на най-голямата музикална компания. Зрителите ще могат да я видят в ролята й на негърка в най-новия й клип, което Камелия шеговито коментира така: „Жената-хамелеон с характер на питбул станала черна!”
След като при гостуването на Георги Стоев преди около месец в студиото на „Горещо” ненадейно в разговора попадна името на Камелия без то да фигурира в книгите на писателя, поп фолк дивата се възползва от правото си на отговор и коментира твърденията, че бизнесмен й платил 40 хиляди лева за една нощ. Камелия заявява, че такъв бизнесмен изобщо не съществува, а това, че името й не фигурира в книгите на Стоев, но „случайно” се споменава в интервюта, е част от целенасочена кампания да се опетни името й. Тя признава, че това може би се дължи на факта, че напоследък е „нахапала с факти” някои свои колеги по медиите.
Камелия заявява, че след горещата им целувка с Азис усеща напрежение помежду им, продиктувано от това, че Азис иска да бъде на нейно място. „Азис иска да е в моя образ!” – разкрива поп фолк дивата и заявява, че това важи и за рекламата, в която напоследък участва и заради която твърди, че е най-скъпо платеното рекламно лице в момента в България.
Въпреки широко тиражираните слухове напоследък, че Камелия се е разделила с дългогодишния си приятел Цветин, зрителите на „Горещо” сами ще се убедят, че това изобщо не е вярно. Камелия дойде на снимки с Цветин, който през цялото време на записа стоя вътре в студиото и на моменти дори взимаше участие в разговора.
Каква е офертата за тройка с Венета Райкова и Камелия? Послушала ли е водещата на „Горещо” съвета на Камелия от предишното й гостуване да си купи вибратор? Каква е истината за скандала между Камелия и Азис? Всичко това само в „Горещо”, събота, 8 март 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !