Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Кинтар идва в България

отпечатай новината

04.02.2010 14:00 | Видян 3619 пъти

Кинтар идва в България

На 12 януари тази година EILO.org навърши 3 години. Специализирано в излъчването на електронна музика, радиото предлага на своите слушатели стилово разнообразие от 13 различни станции: Trance, Progressive, Psychedelic, Ambient & Chill Out, Drum & Bass, Minimal, House, Mixotic, Techno, Hard Techno, Happy Hardcore, Gabbafreakz, Dubstep.
В портала EILO.org участват със собствени емисии световни имена като Umek, Add2Basket, Sultan, Eelke Kleijn, Kenneth Thomas, Eddie Halliwell, Matt Darey, Andy Moor, Miss Nine, Moonbeam, Kintar и др. Авторското предаване „Арист на уикенда” запознава слушателите с биографията и творчеството на изпълнители и диджеи от цял свят и представя своите гости чрез интервюта и специално записаните от тях миксове. От създаването си до днес радиото е натрупало музикален архив от миксове с обща продължителност над 5700 часа.
На 19 Март EILO.org ще отпразнува своя трети рожден ден с грандиозно парти в Парти център „4 КМ”. Специален гост ще бъде Джонатан Тесей – Kintar (Sudam), който има свои радиопредавания във “Frisky Radio” (САЩ), “DanceRadio” (Гърция), а вече и в EILO.org. Той ще долети от далечна Аржентина, за да омагьоса публиката с новаторския си и мистичен стил на миксиране, открояващ се с неповторимо етно-звучене. Едно от неговите вдъхновения е българската народна музика, която често намира място в сетовете му. Партито ще бъде открито с микс от резидента на клуб „Мания”, D. Denchev, един от най-прогресивните български диджеи в момента, последвано от хипнотичен лайв на Kliment, известен с невероятните си изпълнения на живо. Финалът е оставен за двучасовия разтърсващ сет на break – човека, който стои зад проекта EILO.org.
Специално за събитието в Парти центъра ще бъде инсталирана една от най-добрите озвучителни системи – Funktion-One, използвана от световни имена като Massive Attack, Chemical Brothers, Moloko, Underworld, Jamiroquai и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !