Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Калина и Гибона в любовен романс?

отпечатай новината

06.02.2010 09:00 | Видян 13521 пъти

Калина и Гибона в любовен романс?

Най-младата депутатка от Атака Калина Крумова се впусна в нова любовна авантюра, успя да научи СЛАВА. Наш източник засече преди седмица парламентаристката да вечеря в елитен столичен ресторант. Любопитното в случая е кавалера, който й правил компания.  Наздравици с Калина вдигал не кой да е, а именно най-скъпия волейболист на България Пламен Константинов.

Свидетели на заварката разказват, че  спортиста, който през 2008г. грабна титлата Мъж на годината, бил доста увлечен по чаровната бургазлийка. Цяла вечер се държал като истински  джентълмен. Калина е не по-малко запленена от чара на Гибона, ако се вярва на клюката. Склонни сме да предположим, че двамата са имали още интимни срещи. Дали обаче намеренията им са сериозни и ще станат ли най-горещата светска двойка, ни остава да само да следим развитието на тази любовна история.

Бившата водеща на сутрешния блок на тв СКАТ наскоро навърши 25 години. През последните години на красавицата й преписваха връзки с италиански бизнесмен, Христо Стоичков, Георги Иванов-Гонзо, шефа на СКАТ Валери Симеонов и Волен Сидеров.

В началото на януари Калина бе на гости при Иван и Андрей, които тогава я попитаха има ли нещо вярно във всички тези сексуални афери, в които я вкарват. „Ама много ви е малък списъка?!“, отвърна брюнетката и отказа всякакъв коментар за личния си живот.

Заклетият ерген Пламен Константинов пък бе забъркан миналата година в авантюра с младата актриса Елен Колева. Преди това любовната му история с журналистката от ТВ 7 Петя Желева не просъществува и месец. Те демонстрираха горещи чувства помежду си, но в крайна сметка се разбраха да си останат само приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !