Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нина и Калин с ”Целувката на Ана”

отпечатай новината

05.02.2010 13:20 | Видян 5542 пъти

Нина и Калин с ”Целувката на Ана”

”Целувката на Ана”, ремикс на известната стара градска песен, позната от времето на нашите баби, е 7-и хит от тройно преиздавания албум на дуета „Абсент”, с който Нина и Калин бяха обявени за дует на 2009 година от БГ Радио.
Във времето на танцуващи реалита, режисьорът Георги Тошев решава да разкаже с намигане една танцуваща история. Заедно с оператора Румен Василев и режисьора на монтажа Юлиян Миков пресъздват атмосферата на репетиция по танго, в която участват професионални танцьори от LAOKOONTANGO с хореограф Ивайло Александров, един от най-известните танго учители у нас.
Оставайки верни на ретро атмосферата от предишните клипове от албума „Абсент”, Нина и Калин отново се връщат назад във времето, за да създадат визуална връзка със стила на песента.
„Целувката на Ана” е български градски фолклор в ритъма на танго.
Атмосферата и дизайнът в клипа нямат конкретна епоха, но загатват за танцова вечеринка от средата на 70-те години.
Екипът снима в старото читалище  в гр. Костинброд, построено през 1936 г.
Всичко започва с една репетиция по танго и завършва с танцова вечер, в която участват истински рокери, жени от групата за стари градски песни в гр. Костинброд, сърфисти, азиатки и няколко известни лица.
Сред тях се откроява актрисата Латинка Петрова, която отново има проблем с мобилната връзка, но я спасява перкусионистът на Д2 Десо.
Заедно с групата на Нина и Калин, на сцената се появяват като гост музиканти прочутият цигулар Венци Такев и Троян Боянов – акордеон .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !