Джона Хауер-Кинг ще е принцът в...

Игралната версия на „Малката русалка“ намери...

Щерката на Иво Карамански стана готвачка

Верни ще се окажат слуховете, че Кръстника на българската...

Мария също пусна отворено писмо

отпечатай новината

10.02.2010 14:15 | Видян 16654 пъти | Гласували 1

Мария също пусна отворено писмо

След като вчера Алисия пусна отворено писмо до медиите, за да изясни какво в действителност се случва около личния й живот, днес певицата Мария направи същото. Ето какво написа тя:

“Уважаеми журналисти, във връзка с некоректните и пошли публикации, свързани с моето име, които напоследък се появиха в жълтите медии, държа да подчертая няколко неща:

Първо, нямам никакво намерение да се развеждам. Със съпруга ми се обичаме страшно много, той е прекрасен баща и най-истинския приятел, който съм имала в живота си след майка ми. Той е до мен и в хубави, и в лоши моменти, не само в професионален, но и в личен, здравословен план. Не съм длъжна на давам каквито и да било обяснения и доказателства в подкрепа на казаното по-горе, защото считам това за лична тема, която касае само мен и моето семейство. В едно обаче съм сигурна - той няма нищо общо с всички бойни единици, с които го свързват, и още по-важното е, че с цялото си сърце съм убедена в това. С всичко казано дотук, смятам че приключвам казуса, по който разсъждават всички жълтари напоследък, а именно дали ще се развеждам, или не.

Второ, относно другия нелеп въпрос, който ги тормози, а именно отношенията ми с Андреа, бих искала да кажа, че те са отлични. Чуваме се често и аз много добре познавам отношението й спрямо мен. Убедена съм в това, че тя не злоупотребява с моето име, така както и аз с нейното. Уважавам я достатъчно, така както уважавам всички артист-изпълнители на музикална компания “Пайнер” и съм убедена в коректното й отношение към мен. Надявам се, че с това което казвам, приключвам двата “въпроса”, които за съжаление явно живо вълнуват болните мозъци на част от обществото ни.”

Мария

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !