Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Краси Радков в ролята на Бойко Борисов

отпечатай новината

11.02.2010 11:20 | Видян 7564 пъти

Краси Радков в ролята на Бойко Борисов

Снощи, в луксозното столично заведение The Cotton Club стартираха вечерите, посветени на смеха и хумора, които домакините ще организират през целия февруари и март. В първото издание на “Нощта на актьора”, талантливият комик Краси Радков превзе сцената на звездния клуб, за да забавлява до зори гостите в препълненото заведение в Студентски град.

Стотици се стекоха в сряда вечер в The Cotton Club, за да се запознаят на живо с популярния актьор Краси Радков и да видят на живо някои от най-емблематичните му образи, пресъздавани на телевизионния екран – Бойко Борисов, Гацо Бацов, Цеко Сифоня и др. Над два часа скечове, закачки, импровизации и колоритни музикални изпълнения, подари Краси Радков на гостите в луксозното заведение. Актьорът изскочи на сцената в образа на Бате Бойко и взриви публиката с неподражаемия си хумор и характерна поза.За следващите си превъплъщения, шоуменът смени няколко различни визии, залагайки най-вече на своето ненадминато и неподражаемо изражение, спечелило любовта на хиляди фенове.За невероятната атмосфера в заведението, изпълнена със смях и добро настроение, допринесе и изпълнението на някои от най-големите хитове на Краси Радков, сред които Жик-Так и Автомивка.

Още една звезда грееше ярко снощи от сцената на The Cotton Club – победителката в първото издание на "Music Idol" Невена Цонева, която представи както своите най-известни парчета, така и оригинални версии на някои от най-големите световни хитове.Между кратките почивки на Краси Радков и Невена Цонева, високия градус на настроението се подържаше от красавиците от балет “Магаданс”.

Поредицата “Нощта на актьора” продължава и на 24 февруари (сряда), когато ще гостува ненадминатия имитатор Виктор Калев. Актьорът ще спретне уникално комедийно шоу, а за музикалното настроение на гостите ще се погрижат Борис Солтарийски и Нели Петкова от “Ку-ку бенд” и балет “Магаданс”. Отсега можете да резервирате своето място на официалния сайт на клуба www.cottonclub.bg , или на телефон 0888 71 04 71.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !