Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Любовта в мрежата все по-актуална

отпечатай новината

16.02.2010 10:20 | Видян 3390 пъти

Любовта в мрежата все по-актуална

Около 30 процента от интернет потребителите смятат, че световната мрежа е подходящо място за завързване на интимно запознанство, сочи допитване по поръчка на Би Би Си, цитирано от Ройтерс.
Проучването е извършено след близо 11 000 интернет потребители в 19 държави.
Най-голяма подкрепа за онлайн запознанствата е изказана от индийците - 59 процента и пакистанците - 60 процента.
"Това показва колко важна роля играе интернет в живота на милиони хора по света. За мнозина, особено в развиващите се страни, това не е само място за работа, пазаруване или общуване с приятели, а и добър начин да се намери партньор в живота", се казва в изявление на директора на извършилия проучването институт Глоубскан рисърч Сам Маунтфорд.
Други държави, където голяма част от интернет потребителите са положително настроени към запознанствата онлайн са Гана (47 процента) и Филипините (42 процента), пише БТА.
Под средното равнище за анкетата са страни като САЩ (21 процента), Южна Корея (16 процента), Великобритания (28 процента) и Франция (27 процента).
Влияние оказва и образованието - 28 процента от висшистите смятат, че интернет е подходящо място за интимни запознанства спрямо 36 процента от хората без висше образование.  

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !