Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Конкуренцията пее с Преслава в Night Flight

отпечатай новината

18.02.2010 16:45 | Видян 14223 пъти | Гласували 1

Конкуренцията пее с Преслава в Night Flight

Първото участие на Преслава в Night Flight събра в нощния клуб най-ярките представители на конкуренцията. Рядък прецедент, който  превърна вечерта във впечатляващо шоу за гостите. 

Емануела, Джордан, Ерик, Кондьо, бяха само част от изпълнителите. Софи Маринова дори бе направила резервация във VIP зоната. С любимия си Дачо и голяма група приятели те се оказаха с  паралелно участие, забавлявайки се и пеейки хитовете на изпълнителката на „Дишай“. Още с излизането си на сцената, Преслава поздрави всичките си колеги и им благодари, че са дошли, за да я подкрепят. Минути след това звездата предпочете вместо да пее на сцената, да  поздрави лично гостите в залата, слизайки от подиума. Така всеки неин почитател успя  да се почувства специален. А сред феновете й бяха забелязани няколко „сървайвърки“, футболисти, модели и бизнесмени със светска слава. В разгара на купона Преслава  импровизира с нова дуетна половинка. Джордан и тя изпълниха „Последен адрес“.

Февруарските нощи в Night Flight обещават още горещи емоции. На 24 февруари Милко Калайджиев и Мира отново ще се съберат заедно, а на  25 февруари Кралицата на поп фолка - Глория ще хипнотизира с нов имидж и стилно парти.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !