Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария Игнатова се натровила с противозачатъчни

отпечатай новината

19.02.2010 12:30 | Видян 12247 пъти | Гласували 1

Мария Игнатова се натровила с противозачатъчни

Мария Игнатова и Димитър Рачков не крият, че любовта им е консумирана и то много по-често, отколкото феновете им могат да предположат. Във всеки удобен миг те се хвърляли на кревата и се отдавали на всякакви телесни радости. Водещите на „Господари на ефира" обаче били твърдо против употребата на кондоми по време на секс заради намаленото удоволствие, информираха от hotnews.bg.
Двамата си имали доверие и решили да не ползват презервативи. Именно заради това от няколко месеца насам Мария не спирала да пие противозачатъчни на поразия. Първо тя започнала да приема от оранжевите хапчета по специална схема, но заради натовареното си ежедневие забравила точния график. Малко по-късно тя предприела прием на втори вид подобни предпазни хапове, което според лекари е строго опасно.
Сигурно комбинацията от два вида противозачатъчни се оказала доста лоша за организма на иначе крехката Игнатова. По време на снимките за предаването „България търси талант" тя на няколко пъти повръщала в тоалетната, твърдят хора от екипа на новото риалити. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !