Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Теди Велинова - в сексафера с грузнински мафиот

отпечатай новината

24.02.2010 17:40 | Видян 12246 пъти

Теди Велинова - в сексафера с грузнински мафиот

Топмоделката Теди Велинова, която миналата седмица се похвали, че е "забила" рапъра Експлисит, е имала любовна връзка с грузински мафиот, твърдят нейни колежки.

Те разкриват, че след като приключила 6-годишната си връзка с бизнесмена Румен Бояджиев, Теди замотала главата на ъндърграунд-боса, информира БЛИЦ. А ето и нейната версия по въпроса:

"След като скъсах с Румен, тръгнах с един чужденец. Грузинец. Година и половина живях с него. Беше много забавен период. Аз не мога лесно да се разсмея, а той непрекъснато ме караше да се усмихвам. Но и тази връзка приключи!", споделя смуглата красавица, която след грузинеца се е ориентирала към "агнешкото" - първо изкара 2-3 седмици с рали шампиона Жоро Танев, а днес излиза с рапъра Експлисит.

"Жоро е много красиво момче, на което му се живее. За съжаление е доста по-малък от мен и разликата във възрастта си пролича. Никога не съм възлагала надежди в тази връзка. С него живеехме за мига", споделя Теди.

"Не познавам красива жена, която да е щастлива в личния си живот. В България има много злоба и недоброжелателност. Всеки се опитва да те срази", твърди тя. И наистина - скандалите непрекъснато следват фаталната моделка.

Най-пикантният гласеше, че е заработвала като скъпо платена проститутка в австрийския публичен дом "Вавилон", където получавала по 400 евро на клиент.

"Истината е, че аз и още няколко българки се снимахме в рекламен клип за това място. Ако получавах оттам пари, каквито ми приписват, нямаше да ходя по ревюта и да работя", обясняваше Велинова, която междувременно се "пенсионира" от модния подиум и днес работи като стилист.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !