Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

SSS Production събира DJ Tarkan и V-Sag за Drugness Relief Party

отпечатай новината

25.02.2010 12:00 | Видян 5115 пъти

SSS Production събира DJ Tarkan и V-Sag за Drugness Relief Party

DJ Tarkan и V-Sag пристигат в София в подкрепа на поредното парти на SSS Production - Drugness Relief Party. Събитието ще се състои на 6 март 2010 г. (събота), в столичния клуб Червило, когато двамата ще пускат заедно за първи път от четири години насам. DJ Tarkan (Турция) и V-Sag (чието истинско име е Василис Сагонас, Гърция) се срещат преди доста години, а през 2006 г. основават лейбъла NO SMOKING RECORDINGS. Оттогава насам те работят с имена от ранга на John Digweed, Tiesto, Hernan Cattaneo, Deep Dish, Dave Seaman, James Holden, Steve Porter, Lemon8, Markus Schultz и много други.

След успеха на “Drugness Release Party” с DJ Tarkan и “United in Diversity” с Amanda Lepore и Cazwell, новият проект на SSS Production отново залага на обществено значима кауза, пряко обвързана със зависимостите в съвременното общество. „Зависимостите са като един огромен товар за днешния свят – те застрашават правото на избор, свободата на личностно самоопределяне и индивидуализъм” – каза Михаил Вучков, изпълнителен продуцент на SSS Production. И допълни, че най-добрата превенция е информираността и превръщането на проблема в актуален, дискутиран и обществено значим.

Акцентът този път пада върху зависимостта към интернет и виртуалните социални мрежи. В развитите държави, броят на компютърно-зависимите младежи до 17-годишна възраст достига 5%. В България тази тенденция също се засилва. За девет години потребителите на интернет от 5,4% от цялото население (430 000 души) е нараснало на 28.5% (2 600 000), което нарежда страната ни на девето място в глобалния индекс за web-услугите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !