Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Лили Иванова пя на ушенце на Устата и Софи

отпечатай новината

25.02.2010 16:20 | Видян 8023 пъти

Лили Иванова пя на ушенце на Устата и Софи

В сряда вечер The Cotton Club се превърна в истинска театрална сцена, на която се изявиха някои от най-популярните личности в родната  политика и шоубизнес. Един след друг на сцената изгряха Володя Стоянов, Галка от бившия дует “КариZма”, Милко Калайджиев, Петър Стоянов и Симеон Сакскобургготски. Невероятния купон се дирижираше от ненадминатия актьор, звездата от “Шоуто на Слави” Виктор Калев, който с лекота влизаше в образите на най-нашумелите български звезди.Талантливият комик бе гост в поредицата “Нощта на актьора”, организирана от домакините от The Cotton Club. Сред VIP-гостите на вечерта бяха Устата и Софи Маринова със своята половинка Дачо, които изгледаха от първи ред уникалното шоу на своя приятел и колега.
Началото на комедийната вечер бе дадено от вокалистите на “Ку-ку бенд” Нели Петкова и Борис Солтарийски, които с появата си и изпълнението на някои от най-големите си хитове вдигнаха публиката на макс. Виктор Калев изскочи на сцената сред бурните аплодисменти на претъпканото заведение и обеща на гостите, че тази вечер ще изпълни всичките им желания, и ще ги забавлява с любимите им образи от телевизионния екран. Със светкавична бързина се заредуваха образи, скечове и музикални препратки към репертоарите на някои от най-популярните естрадни величия.Галка от “КариZma” бе последвана от Володя Стоянов, Деса Поетеса и Рънърса.Те пък бяха заменени от дует на Силвия Кацарова и Васил Найденов, образа на Кольо Фичката, а след тях Роси Кирилова запя “Боса по асвалта” и премина почти неусетно в Гугутка Заспалова.През цялата вечер публиката подхвърляше предложения за нов образ, а той на секундата оживяваше чрез неповторимия талант на Виктор Калев.

Емоциите в The Cotton Club ескалираха до краен предел с първите акорди на песента “Ветрове”, след които Виктор Калев се появи в цялата си прелест в образа на Лили Иванова, с рокля и червен воал. Примата дори отскочи до близкото VIP-сепаре на Устата и Софи Маринова, за да ги поздрави и да им попее на ушенце. Самата Софи Маринова пък грабна по-късно микрофона, за да се включи в песента “Единствени”, която изпълнява със Слави Трифонов, но този път й партнираше Борис Солтарийски.
Много смях, забавление, музика и емоции съпътстваха гостите в “Нощта на актьора” с Виктор Калев.И нищо не спира до тук.Следващата вечер, посветена на комедията в The Cotton Club предстои на 10 март, а главен герой отново ще бъде актьорът Краси Радков.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !