Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

1400 евро за нощ с Николета

отпечатай новината

02.03.2010 17:45 | Видян 13291 пъти | Гласували 1

1400 евро за нощ с Николета

Плеймейтката Николета Лозанова се подвизава в сайт за елитни проститутки под името Миа, разкриха от Bnews. Нощ с красавицата струва 1200 паунда, или близо 1400 евро.

Пловдивчанката, която забърса вратаря Ники Михайлов преди години, а наскоро скъса с Жоро Главата, е оборотна моделка и летя чак до Щатите да се снима в клип на рапъра Ейкън през лятото. Оказва се обаче, че Николета е сред новите попълнения на Aramis Escorts gallery, агенция, която предоставя момичета в Лондон. Тарифата на Николета е в отделни две графи incall - когато тя отива при клиент, и като outcall, но сумите са еднакви и за двата типа срещи. За четиричасова вечеря цената е 800 паунда, а за час да се наситят на прелестите мераклиите броят по 300 паунда. Николета е рекламирана в сайта като "бисексуална".

Предполага, се че Николета си докарва поне по 1000 паунда на нощ, или 30 000 паунда на месец. Николета с псевдоним Миа е описана като хубава брюнетка, образована и със зелени очи. "Миа е професионален модел, с дълги крака, прекрасно лице и визия, към която можеш да се пристрастиш", твърдят от сайта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !