Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

И Венета Харизанова лъсна в сайт за проститутки

отпечатай новината

04.03.2010 15:00 | Видян 16447 пъти

И Венета Харизанова лъсна в сайт за проститутки

Преди няколко дни разследване на Blife установи, че Николета Лозанова фигурира в сайт за елитни проститутки. Днес пък в-к "Телеграф" разкри друга родна красавица, която се продава по интернет - Венета Харизанова. Нейни снимки са публикувани в сайта на Sofiq Escorts and models. Харизанова присъства със собственото си име - Венета. Според описанието тя говори английски и малко френски език, предлага класически секс с възможност за изпразване както върху тялото, така и в устата.
Аналните ласки са описани като допълнителна екстра, за която се доплащат 150 евро към основната цента, която за един ден е 400 евро, за два - 650 евро, за три - 850 евро, за всеки ден отгоре мераклиите трябва да се бръкнат с по 175 евро.
Възрастта, която е посочена за Венета - 19 г, не отговаря на реалната й възраст.
Екипът на вестник "Телеграф" не е успял да се свърже с Харизнова за коментар. Случайно или не, красавицата информира от страницата си във Фейсбук, че се намира в Лондон, където е седалището на въпросните секссайтове.
От Blife установиха, че сайтът предлага и други български момичета - модели, освен Венета. Пише, че те могат да бъдат поръчани тук в София или във всеки друг град, който клиентът избере.
Възможни са всички европейски градове. За ниска цена сайтът предлага да сбъдне всички желания на клиентите си. Собствениците твърдят, че имат голям избор от много модели за всеки вкус. Момичетата са добре обучени да задоволяват всякакви прищевки.
Сайтът няма телефон за контакти, посочена е само електронна поща за връзка с двама от букерите на сайта - Тодор и Михаела. Поръчването на момиче става по този начин. Клиентът изпраща писмо, в което посочва кое момиче желае и място, където тя трябва да дойде. След това от сайта връщат писмо с отговор за 24 часа, уточнявайки кога ще пристигне поръчаната девойка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !