Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Какво е да си с порно звезда!

отпечатай новината

04.03.2010 17:45 | Видян 23734 пъти | Гласували 4

Какво е да си с порно звезда!

Тази събота, 6 март в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е наистина много горещо, защото специални гости са една от най-успешните италиански порно звезди - Еделвайс и съпругът й – българският фотограф Алекс Ломски. Двамата се влюбват от пръв поглед на българското черноморие и от тогава са заедно. Еделвайс остава Алекс в България, а по-късно двамата заминават за Италия. Първите си стъпки на еротичната сцена Еделвайс прави в еротичен театър в Рим, когато решава, че може да танцува по-добре от момичетата там. Управителят се съгласява тя да излезе пред публиката и да танцува. С изпълнението си Еделвайс впечатлява всички присъстващи и най-вече бившия съпруг на легендарната Илона Сталер – Чичолина, който веднага й предлага работа. Скандал в телевизионното предаване, в което работи, изстрелва Еделвайс в центъра на общественото внимание. Следва малка роля във филм на един от най-известните италиански комедийни режисьори... Красавицата се насочва към филмите за възрастни от чисто любопитство: „Беше ми интересно да пробвам!... Но бях вече достатъчно известен персонаж, за да съм в позиция да поставям условията!” Съпругът й Алекс е плътно до нея. Дори участва заедно с нея в порно филм. „В интерес на инстината друг българин, който да прави това няма - доколкото знам!” – казва Алекс и признава, че причината е била да задоволи любопитството и егото си. – „Ок, имам и аз филм!” Как се чувства съпругът на Еделвайс, когато я гледа в горещите сцени с други мъже? „Ами, то е възбуждащо!” – споделя Алекс, а според половинката му повечето мъже имат такава фантазия – да видят жените си с друг мъж.
Специално за своите зрители „Горещо” подготви уникален телевизионен експеримент – за пръв път в българския ефир се прави отливка на гърдите на порно звезда.
Тази събота „Горещо” представя и ексклузивно интервю с Никол – модел и водеща на играта в предаването „На кафе”. Оказва се, че за 21-годишната красавица телевизионната кариера и моделството не са всичко – тя завършва с отличие математическа гимназия и като частна ученичка английска гимназия, в момента учи финанси, работи на две места и иска да се занимава с икономика. „Трудно се съгласявам на интервюта!” – казва красивата водеща. В едно от малкото си такива Никол е споделила, че никога не би се омъжила за негър, а каква е причината за това тя разкрива специално за зрителите на „Горещо”.
Никол стартира кариерата си на модел на тринадесет години: „Именно затова майка ми навсякъде беше с мен! Снимки, ревюта, кастинги – аз и майка ми – това беше концепцията!” По повод скандала с Николета Лозанова, Никол признава, че е чувала за съществуването на каталози с цени на манекенки от мъже, които лично са ползвали услугите им. „Честно казано ми се е случвало да ми се обадят от агенцията и да ме предупредят, че са ме търсили заможни хора – даже от Парламента... Всяка една от жените, които са по-популярни или излъчвани по телевизията, излизайки по заведенията привличат внимание по някакъв начин. Всяка една от тези жени е търсена от такива хора!”

Каква е връзката на порно звездата Еделвайс с Михаил Горбачов? Защо Господ е наказал Алекс с жена-рускиня? Какви са тайните в порно индустрията и изпитват ли удоволствие актьорите докато снимат? Има ли фалшив мъжки оргазъм? Какво се крие зад термина pussy-light? Какви са сексуалните фантазии на италианските и на българските мъже?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !