Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Ерик стана жертва на обир

отпечатай новината

08.03.2010 13:30 | Видян 4365 пъти

Ерик стана жертва на обир

Ерик претърпя неприятен инцидент през уикенда. Докато спортувал във фитнеса, някой откраднал от шкафчето му всички пари, които имал в себе си. Звездата на Diapason Records дори не разбрал за инцидента и установил кражбата, едва когато отворил портфейла си след няколко часа.
Изпълнителят на „Твоят мъж” редовно посещава фитнес залата, за да поддържа добрата си форма. Винаги досега е оставял ценностите си, заключени в шкафчето на спортния център и досега не е имал проблеми. Така направил и в събота следобед, без да има някакви притеснения. След като приключил тренировката си, отишъл да си вземе нещата от шкафчето. То си било заключено, точно както го бил оставил.
Малко по-късно същата вечер Ерик решил да хапне в любимия си ресторант. Тогава последвала и изненадата. Когато отворил портфейла си, за да плати сметката, той установил, че всичките му пари били изчезнали. „Носех в себе си 500 лева в брой, а когато отворих, вътре нямаше нищо. Иначе портфейлът си беше прибран в чантата, сякаш нищо не се е случило.”, спомня си неприятния момент талантливият певец. Хората в заведението, където изпълнителят бил чест гост, походили с разбиране и го успокоили, че може да изчакат с плащането на сметката до другия ден.
Ерик се опитва да подходи философски към злощастния инцидент. „Разбира се, че е не е приятно да те оберат и да загубиш пари, които си изкарал с честен труд. Добре, че поне от документите ми не липсва нищо. А най-важното е, че аз съм невредим. Сигурен съм, че тези, които са го направили, ще получат заслуженото. Вярвам, че има справедливост и възмездие.”, категоричен е хитовият певец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !