Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Деца помагат с рисунки

отпечатай новината

09.03.2010 17:45 | Видян 6647 пъти

Деца помагат с рисунки

И АЗ МОГА организира конкурс за детска рисунка, в която малки художници от Двореца на децата рисуваха, за да помогнат на свои връстници в неравностойно положение.
Какво нарисуваха те, може да видите на изложбата / търг на И АЗ МОГА в галерия Аросита на 22 март и 23 март. Заповядайте на 22 март (понеделник) от 18:00 ч. на откриването на Пролетната изложба с красиви детски рисунки в галерията на ул. Врабча 12-Б.
Децата виждат по-цветно от нас, малките неща за тях са големи, а въображението им няма край. Детските рисунки са толкова пъстри, шарени и радостни, че веднага те грабват със своята уникалност.
Пикасо ненапразно е казал: "На 12 години вече можех да рисувам като Рафаело, а ми бе нужен цял живот, за да се науча да рисувам като дете."
Като си закупите рисунка от изложбата, Вие не само правите хубав подарък за настъпващите празници, но и помагате за създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
Освен като картини, тези детски рисунки може да закупите и като картички по време на изложбата или от сайта на И АЗ МОГА: http://www.icantoo.eu/gift_guide.php?a=gal&catID=32
Дрескод на събитието  – тениска I Can Too. Ако нямате такава, може да си купите по време на изложбата, с което също подкрепяте Центъра в гр. Пловдив.
Елате и вижте пролетта през погледа на детските очи!

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !