В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Бербатов: "Трябва да премахнем тази злоба и завист"

отпечатай новината

10.03.2010 11:15 | Видян 5934 пъти

Бербатов:

Капитанът на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов написа специално писмо, адресирано до злобарите и завистниците, в личния си сайт. Ето какво гласи то:

"...Много е трудно, особено в България, да признаеш успеха на другия. Не знам на какво се дължи това, но е непосилно за някои хора да приемат факта, че има много успели хора и ще продължава да има. Наслушах се и се начетох на доста неща, особено по мой адрес, идващи точно от такива хора, злобни и завистливи, но както казва един от любимите ми поети: "I AM THE DOG YOU LOVE TO HATE, BECAUSE I AM A BIG SUCCESS". Единственото, което мога да изпитвам към тях, е съжаление. Тези хора никога няма да могат да надскочат собствените си ценности (злоба и завист), за да видят колко по-добър може да бъде светът.
Постиженията ми също, на 29 години съм, постигнал съм много, много повече от доста други и съм го постигнал, защото мечтите ми нямат край и никога не съм завиждал или интригантствал. Тези неща никой не може да ми ги отнеме. Разбира се, има изключения. Както има добри и лоши футболисти, така има и добри и лоши журналисти. Пиша го това, тъй като много хора трябва да бъдат поставени на мястото си, всяко нещо си има граници. Много пъти са ми казвали, че съм скромен, е, тук скромността ми остава на заден план. За да може всички ние, които вървим и искаме да вървим напред и да се развиваме, трябва да премахнем тази злоба и завист."

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !